Monday, February 14, 2011

Biler ader peluang online FB... begini la mereka dan mereka....:p

opis korang dapat online FB tak??
semesti nyer kat opis aku pun di HARAM kan...
mmg tak boley masuk langsung ok...
.
.
.maser awal2 aku keje sini mati akal gak ar...
then aku pun beralih ker dunia blog...
tu la sebab utama aku muler aktifkan diri balik ke dunia blog..

sebelum ni aku ader blog personal..
tp bab cintan cintun...
n private...
ibarat nyer macam aku nyer alam maya diary..

tp sekarang nie, aku wat public sikit...
so boley share ngn sumer org...
hehehehe=))

then, ini la jadi nyer kalo sekali sekala dapat online FB d opis=))
jom layan pixca member2 opis aku yg tgh melayan FB ni ha...
serius nyer muker k.liza ngadap PC...
agak2 aper la yg d tunjukkan kina kat k.liza??

yg ni pun samer...
muker serius giler...:p

ha....k.liza wat muker tak puas hati...
naper kak?

jue plak sampai ternganga...=))
ain tgk aper tue??

tak habes2 gossip eh....:p

sekali ko biler ader gambar best...
empat2 sekali panjang kan leher....
.
.
.
ni kat dalam opis aku...
aku mmg dapat online FB walaupun sekarang da tak minat sangat...
sbb nyer FB company aku yg handle...
so moral of the story, aku tak la peghak sangat=))


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

2 comments:

eT said...

huh...layan fb camtu sekali...
akak2 tu xmarah ke amik gambar diorang ngah kusyuk discuss2 fb tuh..huhu

sepatu_Kaca said...

lawak giless muka masing2..
haishh..malu lak tgk muka sendri..
:)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers