Wednesday, February 9, 2011

BEN 10 Truck for my little prince...:p

BEN 10 truck yg menambat hati adam...:p
sure korang pun suker beli mainan untuk ur kids kan...
same goes to me...
kalo boley everyweek nak beli kan something untuk adam...
tapi maner boley d manjakan sangat kan..
.
.
.
al kisah nyer berlaku incident yg menyayat hati last monday...
adam merajuk ngn ayah nyer...
::full story biarlah rahsia yer::
so after balik dari opis aku pun bawak la adam g jenjalan...
tuju tempat feberet..
""SUMMER KIDS""
.
.
.
aku mmg nak beli puting baru untuk adam sebab aku mmg every month tukar puting botol adam... cam biaser adam aku pakaikan puting Y cut... kalo tak pakai yg ini kompom lebey banyak yg tumpah ker lantai dari masuk ke mulut...;p

so ini la menan yg aku beli untuk adam...
adam memang suker giler...
malam tu dier main sampai peluh2 satu badan..
macam adam main ball ngn ayah..

gambar yg first tue maser dalam keta...
masuk keta da bising nak terus main...
then after mandi malam, adam da lena...
sbb penat yg teramat sangat...
.
.
.
then gambar yg last sekali tue mmg tgh lena sgt...
so aku pun sajer letak truck tue kat badan adam...
kes buli gak la nie=)
.
.
.
normally adam akan tersedar kalo usik badan dier..
tp memandangkan adam terlalu letih dier bo layan jer aper yg aku wat...
kih kih kih... aku yg sgt kejam...
but aku puas hati sbb dapat gembirakan adam=))


jgn luper klik yer=))

2 comments:

eT said...

sonok adam dapat truck ben10..hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

seronok la dpt truck ben10, sampai tertidur si Adam ye.. =)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers