Thursday, February 24, 2011

Anak Ibu da setahun 4 bulan....:p

terima kasih Allah...
terima kasih kerna memberi nikmat kesihatan untuk anak kecil ini...

terima kasih kerna membahagiakan aku...
kewujudan hero tecik ni telah menyempurnakan hidup ku...

**tp tgh plan nak tambah ni=)) hope ader rezeki..
hari ni anak ibu da genap setahun 4 bulan...
alhamdulillah ibu masih mampu nyusukan adam..
harap2 impian ibu nak nyusukan adam sekurang2nyer sampai setahun 6 bulan berjaya la hendaknya... bukan aper, pasni boley la ibu wat adeq-))

my encem boy yg bergaya sakan with my new sunglasses...
kalo korang berminat nak beli, klik kat link atas tue...

mmg berbaloi la... aku siap beli sepasang lagi...
yg putih ni aku punyer, my hubby kaler hitam...
C.U.T.E..

sungguh bergaya kan my hero nie...
adam adam...
ibu punyer la...

sbb nyer cuacer panas...
adam jeles ibu bergaya sensorang, so adam pun nak pakai gak..
mmg encem la anak ibu nie..

pandai kontrol jgn bg jatuh plak tue=))
lamer beb adam pakai nie...:p

alahai si anak yg sedang bergaya...

ader gayer romeo tak?

si encem anak ibu kena paksa amik gambar...
terkepit hidung anak ibu ni...:p

Ya Allah, panjang kan la usia anak kecil ku ini...
moga adam akan terus membesar dgn sihat..
namo sakit2 yer sayang...

aper yg adam da pandai sekarang kan?

adam da kuat berlari... pantang nampak ayah kompom nak main kejar2.. dalam umah pun jadi.. siap main nyorok2... gelak kekeh kekeh... guling2... ibu senyum jer nengok... bahagia adam manjer ngn en hubby... sekarang adam kuat nak g jalan... pantang nampak pintu terbuka kompom nak ajak g jalan... tp kalo ayah kater nak g work faham plak tak nak ikut... kalo tak... meroyan sakan....

adam da boley cakap sikit2...
ayah..
opah..
cicak..
star..
bird..

tu je la kot..
yg lain tue asik membebel sakan... **kids language... kadang2 aku yer kan jer.. sbb aku pun tak paham... but overall, bak kater opah... adam da put on weight=)) mmg itu impian aku... namo la kuyus2... hehehe... n berat adam sekarang adalah 11.5kg=)) sihat yer sayang...

just nak adam tau... ibu sayang adam sangat... jd anak yg baik tau...

**agak2 biler la adam dapat bacer balik kisah2 dier kat dalam nie kan... tak sabar nak tunggu adam da pandai membaca... 


 

13 comments:

rina a.k.a jaijina said...

esok echa genap setahun 5 bulan..beza sebulan aje dorang ni kan..

LyNn HaMzAh said...

amboi besarnya cermin mata dia...hehehe...

Fieza79 said...

bergaya sguh anak ibu ni...mmg membanggakan ibu la kann...

azzey said...

Wah stylonya ank ibu..:)

p/s: HB for u

aanie said...

hehe, seronok kan anak membesar depan mata...

owh, xlama lagi adam dpt adik la ye...:)

Nureen said...

hansome bergaya.. mmg stylo lah..
sama2 kita doakan utk kita yerr.. nureen pon tgh berusaha utk 2nd bb jgk..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yey! dah besar..ooo mama dia dah plan nak buat adekkk ehehhe gud2..

gud luck!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yey! dah besar..ooo mama dia dah plan nak buat adekkk ehehhe gud2..

gud luck!

Lagenda said...

Hiks..cute je kan??

Anak2 mak tu pun masing2 suka pakai sunglasses..

ieda said...

sebulan la beza anak kita ;)

bonda dadif aka akish said...

hey ensem boi...

macho owhh dgn spek ibu....

adam...get ready utk jadi big brother...

=)

mamalieyna said...

macho gitu..hehe..

jom kita pakat bg adik kt anak2 kita..heee~

kakyong said...

kan main lagi bergaya dgn spek bingkai putih... ;)

dah klik HB

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers