Monday, February 28, 2011

aku terima nikah nyer... * 8 kot....:p

salam sumer...
aku sgt bz lately nie... dapat plak arahan next week kena ke langkawi attend seminar... adoyai... kena tinggalkan adam la plak.. sedey nyer...=((

tp yg ngubat sedey aku adalah aku terima satu bungkusan... 
mengandungi 8 helai romper... mmg aku suker n bahagia sekejap... kalo shopping pun belom tentu aku nak beli sekali 8 helai romper kan... da la cotton lak tue..

so saper2 ader pos romper tue kat aku tolong la inform yer.. aku akan wat special entry untuk u olls... tq sgt2.. aku suker sangat2... tp 3 helai yg jenama early days tu adam da tak muat so aku da hadiah kan pader member opis aku... sbb anak diorg yg tgh kecik lagi... sharing is caring=))

yg lagi 5 helai tue, adam muat and aku sgt suker sbb sleevless. mmg sesuai kat adam yg kuat peloh tue.. tq yer saper2 yg sudi memberi tue=))

ok la aku da nak balik ni.. da nak kol 4.45ptg.. da nak balik da... insyaAllah esok aku akan update macam biaser... BW pun aku tak sempat... korang jgn merajuk eh.. nnt aku p umah korang2 sumer esok.. serius hari ni aku bz sgt... sayang korang sumer!!

doakan yg terbaik untuk aku yer!

 

3 comments:

mamalieyna said...

waaa taktau ke sapa bagi..hehe..rezeki tu..^_^

oooh berpisah lagi, alahai...sadisnye..hu~

bonda dadif aka akish said...

rajeki2...

best owhh dpt baju bajan pree...

=)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waaaa ntah2 pernah order tak before dis

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers