Tuesday, February 8, 2011

Air Terjun Kuala Woh, Tapah memang HeAVeN!!!

ni kisah sambungan dari cuti celebrate my anniversary last time..
sangat seronok sbb en somi nak bawak kami mandi air terjun...
.
.
.
ke mana lagi nak p kan kalo d tapah nie...
Air Terjun Kuala Woh 
la jawapan nyer...
memandang kan kami pergi waktu eekdays, so mmg tak tak ramai org pun...
pot yg en somi pilih pun mmg sgt2 strategik sbb hanyer aku sekeluarga n 2 org mamat
budak tecik yg benor nyer... Indian Boy=))
so not a big problem la kan...
kih kih kih....
with my lovely husband=))
love you dear till end of my life...
.
.
.
sayang ku, hope our CiNtAN will last eva...
insyaAllah=)) 
my little son yg sangat happy...
enjoy sakan biler dapat mandi air terjun...
selalu mandi air laut kompom akan tersedak sbb air laut kan masin.
tp biler mandi air terjun sejuk la plak..

tu sbb adam nak main pasir=))
kena baling pasir ngn aku gak.. 
pader asal nyer aku namo mandi sbb sejuk..
tu sbb en somi jer yg bawak adam..
aku dok bersembang ngn opah jer...:p 
me yg akhirnyer mandi jugak...
but me enjoy dat day... 
opah a.k.a nanny a.k.a my mom...
sgt sporting...
tq for being my best eva mommy in this world.. 
my husband after penat bermandi manda... 
my lovely mom...
sempat snap before balik dari air terjun tue...=))


p/s: me tgh rancang nak wat GA nie=)) kalo me nak organize GA ader saper2 nak join tak...
kali ni me nak cari sponsor sbb ader yg sedia menawarkan diri untuk jd sponsor hadiah.. setakat sekarang da ader 2 org yg nak join sekali... mcm best GA ni kalo jadi.. any feedback??

klik kalo comel...

2 comments:

eT said...

Lama xlauan air cegini.
Syok plak tgk.huhu

AsknieAlias™ said...

Omaigod! Memang heaven sungai kat sini. Sini memang tempat WAJIB PERGI tiap tiap kali balik kampung Tapah.

Serius! Husband dulu tak suka mandi sungai, terus suka lepas datang sini. And dia yang akan ajak sedara mara piknik sini bila balik kampung.

Alaa.. dah lama tak balik kampung... Rindu...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers