Sunday, February 6, 2011

Air Pancut Umah Opah Sangat Best!!!

mmg seronok kalo dapat main air pancut kan??
itu la reaksi my little prince..
kalo dapat air kemain seronok dier bermain...
kejadian ni sebenarnyer tak d rancang...
my mom kuar umah nak siram pokok bunga..
.
.
.
then aku g jenguk, wif my little..
muler2 aku dok main kat buaian jer..
suddenly adam turun n g kat my mom..
dok tarik2 paip opah..
aku pun aper lagi,
genyit mater n bg green light kat my mom tok jirus adam..
ingat kan dier akan takut..
ruper nyer lagi suker ader la..=))
see...
siap hulur tgn lagi nak main air....
pandai plak tu nak rebut ngn opah nak pegang paip..
tp opah ttp say no..
namo bg kat adam..
opah lagi jirus2..
adam plak lagi berlarian... 
sangat seronok si adam nie...
berlarian berpusing2 kat area umah opah nie..
actually ni kawasan parking keta my bro..
pagi2 after my bro kuar, my mom akan jirus pokok...
memandangkan aku ader kat umah, aku teman kan la my mom...
tak ketinggalan my little prince=)) 
oooooo rindu nyer nak balik tapah...
rindu pader kampung halaman sendiri...
asik balik bota jer sbb bota dekat...
nak balik tapah pader aku dekat jer, tp en somi tak suker drive jauh2...
penat la plak kater nyer... alasan jer... malas sebenarnyer...
sian mak kat umah... terniat gak nak bawak mak dok sekali..
tp mak byk tanggungjawab yg tak boley mak lepaskan...
TUTI nyer...
sekarang plak da ader MYDIN...
ayam2 kampung yg mak ternak sedari ayam tu baby lagi..
pokok2 tanam tanaman...
sumer kena amik pusing tue...
tp kalo mak dok ngn aku pun kompom mak bosan kan..
siang aku n en somi kerja..
malam jer ader kat rumah...
ermmm sampai biler la hidup harus macam ni kan...???
sob sob sob sob...

tolong klik banner bawah nie eh... itu pun kalo kamu raser kamu cute=))

3 comments:

cik puan akish said...

air pancut jenis itu mmg favvy mereka!

wahhh balik kg..jumpe mak ayah..mmg terapi terbaek juge kan....

SweetSyaza said...

lama tak main air pancut cam gitu..hehehe

kakyong said...

singgah ke mari.. cuti raya cine ke mana mike?

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers