Wednesday, February 16, 2011

Adam try his best to ride K-Max Bicycle...

korang penah naik beskal yg cenggini tak?
before dis k-max da penah ader kat Cruise Tasik Putrajaya...

n now da sampai Marina Islan...:p
da nak dekat 2 bulan da k-max ni kat sini..
yg pasti aku belum ader keinginan untuk bawak k-max ni..

ntah la aku pun tak pasti naper aku tak mo cuber...
aura tak sampai lagi kot..

tp yg best nyer last week aku bawak adam dtg opis..
sekali dier plak yg berminat nak naik...
untuk aku opkos la FREE kan...
berani dier nak charge aku!! kih kih kih...

adam plak wat selamba jer naik...
sumer org pelik tgk adam..
lagak macam tau sangat nak bawak beskal tu...:p
berusaha turun naik..
n duduk kat posisi yg betoi plak tue...

bahagia nyer anak ibu nie...

turun naik jer keje nyer...
org lain nak sewa pun adam tak bg...
boy yg jager pun tak berani nak turunkan adam....
**macam la aku ader share ngn k-max ni:p

yg pasti adam suker sgt...
sampai kan aku minum ais blended pun dier tak heran..
kalo tak pantang nampak minuman yg ader straw...

p/s: naper aku tak mo try eh? nnt la biler aku ader mood aku naik n posing best2=)) korang da penah naik beskal cenggini tak?


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

rina a.k.a jaijina said...

wahh, canggih le beskal tu..ni untuk org yg sporty mmg minat beskal gini..untuk org² macam kite pandang², jeling² ajelah..tu yg aura nak naik takde lagi kot, hehehe..

cik puan akish said...

adam tgh mau explore zura!!!..

pandai adam menggayakannye,,,

=)

Iela Fazielah said...

PELIK BTL RUPA BESKAL NI EK... XPERNAH TGK LG

aanie said...

hehe..nakal ek adam ni...

ni basikal ke?mcm kelakar lak tgk org kat blkg tu naik cmtu...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers