HaVe To ReMemBeR

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

My Second Hero

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, January 31, 2011

Tikar Getah Kanak-Kanak..... Comel... Nak Order Tak??? Aku Jual....

Seperti yg korang sedia maklum....
kakak n adik aku kan menetap kat sabah...
so sekarang kakak aku offer satu bender ni plak...
.
.
.
last week abang ipar aku ader balik antar 2 keping...
sekeping untuk aku (pau mak sebenarnyer)
yg biru ni kakak aku punyer..
mak aku kaler pink..
aku nyer plak gambar kartun tp tak ader dalam pixca..
tak sempat nak snap=))
.
.
.
so aku pun try la menjual kat dak opis...
ramai yg berkenan... n diorg pun ader mengirim la kan..
**sbb abg ipar aku nak balik next week hari jumaat... jimat kos pos dari sabah la kan=))
ader yg nak mickey mouse... ader yg nak thomas... dan ader plak yg nak gambar car..
sebab tikar ni lembut korang...
sesuai untuk kanak2... namerpun tikar getah kanak2 kan...
.
.
.
lapisan atas dier kalis air, lapisan bawah plak getah....
ye la kan... kalo time diorg main2 tu mmg sesuai la guner..
kalo tertumpah paper pun boley d basuh ngn air..
tak turun kaler dier... senang d jaga...
material dier pun lembut... yg macam playmat A B C tue...
tp tak la setebal playmat tue...
abg ngah aiman malu plak eh??
model mak ngah nie=))
cantik kan... ni kaler pink.. 
yg ni plak kaler oren.. 
yg ni abg ngah aiman punyer=)) 
antara koleksi upin ipin my sis=))

so kalo korang berminat nak beli korang boley roger aku eh...

saiz dier: 47' x 79'
RM55.00 sekeping, termasuk postage=)) 
kalo ader org nak aku boley tolong order kan kat kakak aku.. 

*****special pader ibu2 yg dok kat manjung, lumut, sitiawan, ipoh korang boley dtg amik by hand la yer... tak perlu ader cost postage langsung=)) lagi jimat kan....
kalo raser nak dtg amik kat aku harga hanyer RM45.00 sajer...:p


Sharing is Caring...


Ringankan tangan untuk klik2 yer=))) 
 
 

13 comments:

azzey said...

comel2 ye ...:)

MamaYatie said...

uiii...cantik la yg upin & ipin tur..tapi takder budget la..nak blk kg ni :P

chugie said...

eh cantiknye.. upin ipin tu, kalau sy beli sure fatin suke..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak clear pasal heartbeat?kat blog kita ada storynya...camne leh dapat refer friend tu, per click2 RM0.04, nak tengok berapa ramai yang klik2 pi kat REPORT...

Mama AminAzim said...

ok jg ye tikar getah nie... klu nak order mcm mana?

Zur@ZaRi said...

kengkawan sumer kalo berminat boley call saya yer... 016-6901502... zura=))

~ iza ~ said...

cantiknya..mcm nakkk je.. :)
tp hubby dah warning,jgn beli byk brg skrg ni..sbb dlm prosess nak pindah..dia takmau angkut bykk brg sgt..

miezaniera said...

comeinye..;D

p/s : jom tgk calendar meja comel kt blog saya..

http://miezaniera.blogspot.com/

mamalieyna said...

comel sangat!//^_^

Adyshariz said...

yg upin ipin tu mmg menarik..tungggu budget la nanti..kalau nk order aisha call

Lalan Store said...

Salam.utk tikar ni kalau hantar ke tk intan, free postage x? huhu..

Mummy `Aish said...

Kalau area Bota leh tak free postage..hehehe

Myra Jay said...

Comelnya tikar Upin Ipin tu :)

~~<@~~My Sweetest Adam Maya Fwenss~~@>~~