Wednesday, January 19, 2011

Tamparan Billion Shopping Complex....:p

semalam aku bawak adam g jalan2 lagi...
tp sad ending at the nite plak...
mungkin salah aku kot dua malam berturut2 bawak adam jenjalan...

sayang, maaf kan ibu yer..
ayah nak beli suar.. sbb esok kiter kan nak g jenjalan..
tp kiter ker Billion jer la kan...
maser kat billion tue adam nyaris2 hilang sbb ibu tak pakai kan kasut yg bunyi2..
then kelam kabut ibu n ayah mencari...
then sekali adam muncul ngan **cakkkk**
sejuk hati aku sikit tgk dier muncul balik...
.
.
.
citer yg best dulu..
alhamdulillah ayah dapat cari suar yg ayah nak..
dapat ayah rembat suar jeans selai..
RM110 jer after diskaun...
.
.
kiter kuar after maghrib..
**ibu dapat pujian A++ sbb masak daging kegemaran ayah...:p
wa terer sudah...=)

citer yg tak best nyer...
balik dari billion adam senyap jer...
ibu pun musykil naper...
then kol 11.30 baru ibu pasan adam nyer badan da panas sampai ke kaki..
sades nyer hati ibu.. da la ubat klinik sumer da habes..
then ibu gagahi gak la bg ubat panadol kanak2 tue..
sbb yg itu jer ibu ader...
.
.
.
after makan ubat, ibu bg adam mandi rendam dalam 5 minit.
then nyusukan balik sambil jelum...
mungkin kesan ubat adam dapat tido 3 jam...
itu je la waktu yg aku tido malam td... mungkin tak sampai sbb aku
bgn tido bgn tido nak jelum kepala dier... boh kain kat bawah ketiak..
.
.
.
esok da nak g jalan ke Langkawi..
harap2 nyer adam sembuh la yer...

p/s: entry selepas ni adalah sticky post yer... aku tak mo nnt blog aku bersawang.. sayangkan... aku akan g bercuti seminggu ke langkawi... kengkawan doakan adam cepat sembuh yer=))
percutian sempena menyambut anniversary aku ker 2=))
moga Allah lindungi n berkati perjalanan aku sekeluarga...:p

6 comments:

eima said...

wahhh pegi langkawi .. besh nye ...
hopefully tak demam la kat sana ...
kat sana skrg ni panas terik ...

cik puan akish said...

ala...tak sehat pulak si adam nih???bagi mkn oabt zura!!

dadif dulu time bby pon..kalo kite bawak kaur mlm berturut2 konpem demam....

=(

Pn. Zana said...

have fun yer !

chugie said...

harapnye adam dh sembuhlah before berangkat ke cuti2 tu ye.

Muhammad Burn said...

110 je?? oh, tidak... mahalnya.

firahadifa said...

dear , bole email balik x alamat , i lupa la u da bagi ke belum address .. sorry erk kalau da bagi.. miss place arr

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers