Friday, January 28, 2011

Kisah Langkawi ~~ singgah kat first stop then naik balik....



sangat sonok naik cable car nie...
then kami stop sekejap kat first stop..
kat area ni tak ramai yg turun sbb time kami naik pun da petang..
.
.
.
singgah sekejap jer...=))
jgn tak singgah...
tapi mungkin adam masih beraser gayat kot...
so tak mo turun langsung dari dokongan si ayah... 
then jalan kejap2 jer terus naik cable car balik sebab destinasi utama masih tak sampai lagi..
as usual adam mungkin da penat ngn en somi then dier nak dok ngn aku plak.. sian aku nengok muker dak gayat nie... tapi tak nanges pun da mujur... sbb ader satu pasangan tu anak dier pun gayat... menanges ajak nak turun. sian diorg... seb adam behave...:p kredit to adam yer... 
kitorang jalan2 kejap jer...
pusing2 jap...
cuacer mmg sejuk giler korang...
almaklum la da petang kan...

so kami terus naik cable car n menuju ker destinasi yg tertinggi...
nak tuju destinasi yg puncak ni lagi la en somi **kecut telorrr......:p

Dah register belum... kalo belom jom register nak? Ringankan tangan untuk klik2 yer=)))  
 

4 comments:

ch@ said...

sesungguhnya bertaubat dah taknak naik lagi, oni siap juntai² kaki kat celah pagar tu merangkak selamba je sebab dia belum ada perasaan takut agaknya, huiii kita yg gayat tak terkata.

Zue AnnaLeeya said...

bestnya jalan2... wahhh... adam berani yer naik cable car tuh????

dah klik hb utk adam...

eima said...

gayat ke ...
aku tak la ... hehe
biasa2 je ... my bucuk fahim ade sedkit gayat ... mate je gerak2 ...kaki tgn diam je ..

cik puan akish said...

waahhh musyuk2 adam jln2 naek cable car lagi.....

best2...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers