Sunday, January 30, 2011

Kisah Langkawi : Helang Besar...:p

korang penah g tangkap gambar kat helang besar tue tak??
seronok ruper nyer area tue...
kat tepi pantai gak..
sangat cantik pemandangan kat saner..
walaupun aku catergory org tempatan, tp still janggal gak...
pendek kater alala jakun terhormat la...
tgk la adam tue...
sepanjang maser dier enjoy...:p
cuber meneroka dunia yg indah nie=))
da penat jalan adam merangkak la plak...
senget anak ibu nie=))
.
.
.
aku tgk pelancong yg dtg siap panjat g dekat ngn helang tue...
konon nak berdiri kat celah2 huruf tulisan langkawi tue=))
aku tak berkesempatan sbb segan...:p
.
wat eva it is aku sedang plan nak p maner plak eh end of this year..
korang ader idea tak nak p maner?
kalo korang sudi suggest la kat maner tempat menarik yg korang recommend??
kat dalam jer la eh... sbb nak berjimat=))
ahaksss....


Kalo nak hadiah free kena klik banner nie yer...:p 
 

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers