Thursday, January 27, 2011

Kisah Langkawi ~~ Biler Adam Naik Cable Car...


Secara personally aku da dua kali naik kabel car nie=))
first time dulu naik with my bro n mom also ader milla, faris, k.ewa...
sangat seronok...
then biler dapat naik lagi sekali ngn en somi n little prince terlambau happy la hati nie...
en somi mmg peng' gayat sikit n nampak nyer adam mewarisi kegayatan itu...
ahakss!!!
riak muker en somi sila abaikan eh...
en somi mmg sgt susah nak ader gambo yg elok...
biler d suruh senyum snap yg ker 5 or ke 6 la baru dapat muker yg elok...
nak pang suami sendiri kan... hik hik hik....=))

en somi kater **kecut telorr....:p
hahahahaha... sebab nyer dier gayat pader ketinggian...
aku relax jer... aku mmg da biaser da...
agak2 kalo soh en somi wat flying fox kompom jerit sakan kan.....
kah kah kah......
**oppss.... kutuk sudah... mintak maaf yer sayang.... terlepas sudah.....
nak kena babab ibu ni yer....
mmg sangat seronok saksikan my little hero ni menghargai ciptaan Allah=)
mana tak nyer asik2 wooooo...
nak cakap tak pandai tp cumer itu jer expresi yg mampu dier bg...
then dier akan bebel guna kid languange la...
mmg ta faham...:p
as ussual aku standby kan air kotak milo untuk adam...
sebarang kemungkinan boley terjadi kan...
so dari adam menanges lalak2 kang better dier ader bender dier nak minum or pegang...
.
.
cuber tgk muker adam???
happy + excited + sonok, tp ader sedikit gayat=))

ni baru naik... turun nnt lain entry k=))

Ringankan tangan untuk klik2 yer=)))
 

4 comments:

efa said...

bestnya naik kabel car kt langkawi tu terigin nk naik la uhuk tak pi naaik pon lg situ kabel dya panjang kan?bestnya :) seronok tgk adam naik kabel car :)mesti dya syok kan hehehe

Nigina said...

huhuhu i tak pernah naik... kalau nak mesti gayat tapi takpa ingat lain kali i mesti try ..

Cute MuM said...

bestnya... tak sabar nak bawa dania naik cable car...

norihan said...

bestnya...kita dah lama tak gi langkawi...mesti dah banyak yang berubah ye...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers