Tuesday, January 4, 2011

Hujung Minggu Without Si Ayah

hujung minggu yg sangat bermakna:p
hehehehe=))
hujung minggu lepas aku ke rumah bonda yg terletak di tapah roah.
yaaa... aku org tapah road...
proud to be tapah road'ian... *sesuker hati mak pak aku jer....
tp without sang suami....
naper si suami tak ikut yer?
sbb nyer en somi terpaksa bertugas d hujung minggu gara2 kehadiran si mat menteri..
so terpaksa la aku drive keta sensorang pulang ke tapah road berteman kan si little hero..
alhamdulillah setelah sekian lamer tak jalan jauh wif adam, adam tak byk bg masalah..
ader gak dier bising tp aku bg mainan dier leka main..
tp biler da bosan start balik bunyi2... 
aku sampai umah mak kol 7.30..
sepanjang jalan hujan lebat yg mmg tak nampak jalan.
hampir2 terbabas maser kat seberang perak sbb byk sgt lopak air..=(
tp syukur alhamdulillah Allah masih selamatkan aku dan adam...

mmg hujan lebat giler...
sampai kan adam pun tercengang2 tgk hujan yg bising dum dam kena cermin keta...
maser lalu kat seberang perak tu mmg takut gak ar sbb kat situ langsung tak der keta.
mmg laluan pintas yg selalu aku guna kalo nak balik ke tapah.
so dapat cut maser...=))

ni minggu2 terakhir maksu with opah..
sebab today maksu akan berangkat ker KK, sabah..
nak start kuliah balik...

wat maksu, da lebey sebulan dok umah,
taking gud care kat tempat org yer...
belajar bebaik....

ok la, yg pasti hujung minggu yg sangat best!!

8 comments:

chugie said...

selamat ada mama kan? walaupun ayah x de di hujung minggu tu..

eiyra'z said...

waa..ira sebulan tau tanpa papa disisi kami..waaa...nanges!!!

zazaw said...

semua org dah na msk belajar balik
hehehe

LyNn HaMzAh said...

jauhnya adik gie belajar...

ayunaufal said...

suka nye adam... comel..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

beraninya mama adam nie bawk kete jauh². kalau kina x de lah...takut. maklumlah..lesen agung jerk! hehehehe...

cium kan adam utk kina yew...hehehehe

zura@iwan said...

ada gk peneman si hero comey tu kan...kalu ai sorang2 je la..huhu

mamalieyna said...

issh seriau je g jenjln berdua je ngn si kecik..hujan2 lebat plak tu..huhu..seb baik takde pape..

seronok la adam jumpa nenek ye..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers