Monday, January 17, 2011

Bersiar di hari pembukaan Tesco Manjung..:p

alalalalalalala....
si comel anak ibu nie=))
moga kecomelan adam akan kekal membahagia kan ibu sepanjang hayat ibu yer...
saper yg tak bahagia tgk muker anak kan??
kompom la giler ibu itu kalo dier kater dier tak bahagia tgk anak yg dier kandung tu...
ni gambar yg sempat ibu snap maser g tesco ari tue...
tesco da ader kat manjung kau nyah!!!
hahahahaha=))
bahagia raser nyer ader tesco kat sini...
walaupun hakikat nyer tesco ni bakal membunuh pekedai2 runcit...
.
.
.
tp aper kan daya customer is always rite kan?? 
aku tgk adam pun happy jer...
adam enjoy ngn suasana baru tue..
ader roti boy... terus sambar dulu... adam pun makan jgn tak tau eh...
then belikan vitegen tok dier..
habes la sebotol since dier da pandai hisap ni da tak der masalah tekk
kalo nak jenjalan.. kalo nak tekk, boley bg air minum biaser dulu
before jumper tempat2 yg strategik untuk menyelak=))
manusia yg datang jgn cakap la...
mak kau!!! sesak macam kat mid valley plak raser nyer...
.
.
tu pasal la g billion sekarang boley aman dan damai=))
so tempat korang ader tesco tak?
barang2 tak la murah maner..
tp murah la kalo nak d compare kan ngn kedai runcit!!

8 comments:

eima said...

tmpt aku tak dak ..tp kawasan sekitar ade ...
kekeke

terjah je memana .....

Ina Hashim said...

salam

owh duk manjung ye?berjiran la kita..akak kt s.iskandar jek

Huda said...

bakers boy tu pun sedap gak macam roti boy :) yummy!

aanie said...

baby yg nama adam ni memang comel..hehe...sape lagi nak puji anak kite kan..hehe...

norihan said...

zura...kita belum gi lagi...asyik jem je jalan...ingat weekend ni baru nak gi....

LyNn HaMzAh said...

biasanya kalau hari pembukaan nie sure ramai org...x sanggup la nak bersesak-sesak...

Fieza79 said...

mesti bersesak giler kan...area kulim yg trdekat Tesco Bukit Mertajam jela...brg mmg murah..

~Siti Hajar~ said...

km pun suka shpg d tesco, senang nk mbeli & harga pun murah, xlama lg kulim pn ada tesco, skrg dh 60% siap...

klu jd ahli tesco bulan2 dpt kupon diskaun, tu yg best...hehe

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers