Thursday, January 27, 2011

Banduan Wanted!! kalo jumper tolong pulang report kat balai terdekat...

ini la banduan yang terlepas kat marina island last week...
.
.
.
nauzubillah...
simpang malaikat 44 kaum kerabat aku dari menjadi salah seorg banduan..
Ya allah, lindungi la zuriat aku dari tercemar dgn dosa2 mu ya Allah=))
.
.
.
naper aku kater banduan?
sbb nyer abg aku sgt tak suker pader baju yg ader jalur2...
mmg ejai tak suker...
berlainan plak ngn aku mmg sgt suker ngn stripes=))
.
.
.
so biler abg aku nampak adam pakai baju yg berjalur kompom dier akan cakap banduan terlepas... so aku redha jer la... sbb pader pandangan mater aku adam sgt comel... hehehehe... maner ader ibu yg kater anak dier tak comel kan... since baby mmg banyak baju adam yg berjalur pun...:p yg baju ni plak siap ader gambar muker kat montot lagi...
sgt comel kalo adam ngn tonggek2 tunjuk montot=))
tonggeng2 ader gambar muker kat montot...
cute!!

Ringankan tangan untuk klik2 yer=)))  
 

2 comments:

ch@ said...

comel je, suka tengok gambar yg tengah tu. kaki adam gebu. hahahaaa.

cik puan akish said...

ahaks....ibu kamoo adam..hep!!!!!

apepon ada ttp shomel dimate auntie...tak kire pakai baju ape pon...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers