Thursday, January 20, 2011

Anak Ayah Konon.....:p

macam ni la adam...
ni gambar maser en somi baru balik dari meeting last day..
sekarang kami mmg sentiaser d tinggalkan...
tetiap minggu akan ader jer trip meeting samada ke klang or ker penang..
.
.
.
.
so kalo balik dari outstation, adam cenggini la akan tunjuk raser miss kat en somi..
mmg sonok la time ni sbb kemanjaan adam akan terserlah..
adam akan pergi kat en somi sayang2..peluk2..
so sweet=))
.
.
.
cumer ader satu yg menjadi feberet adam sejak kebelakangan nie=)
adam suker sgt kat wayar...
asal jumper wayar jer kompom mainan lain akan di tinggalkan..
ntah kenaper ntah.. akan d seret la wayar tu dari hujung ker hujung...
naseb la wayar mmg bayk kat umah aku ni...
so adam akan jalan tawap satu umah sambil seret wayar..
.
.
kengkadang biler wayar tersangkut adam akan bising=)
kalo jatuh, adam nanges n lari kat aku then gosok2 kepala...
itu adalah signal adam sakit=)
so sweet...
kalo jatuh n sakit kat kaki adam tetap akan datang kat aku sambil gosok kepala..
so aku plak kena tny sakit kat maner baru adam akn tunjuk kat maner sebenarnyer sakit=))

3 comments:

wawa said...

dah muka macam ayahnya..mestilah anak ayah kan adaM..

Iela Fazielah said...

alahai comelnyer... smu sakit gosok kepala...kelakar la pulak

Fieza79 said...

alahai sweet nya...asal sakit je gosok2 pale ehh...

dh klik HB...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers