Sunday, December 12, 2010

Rembatan Ibu Berjaya(",)

actually rembatan ni sumer khas untuk adam sempena besday adam last october.
alhamdulillah, en somi pun tak berkira asal untuk adam...
dier layan aku jer biler aku cakap aku nak yg macam ni or macam tu untuk adam...
syukur alhamdulillah=)
yg ni sebenarnyer tok age 2 tahun.
tapi aku sajer jer nak dedahkan adam awal2 ngn bunyi n huruf2..
pakar kater boley cepat rangsang minda anak..
hopefully berkesan la yer!!
hopefully cepat la dier boley cakap..
cepat tangkap aper yg d ajarkan..
stereng ni plak mmg untuk age setahun..
adam mmg suker kaco en somi time drive..
so biler beli bender ni dier pun suker la coz boley lepas kan geram
tak dapat stereng betoi dapat yg tipu nyer pun boley la kan... 
hahahaha akhirnyer berjaya gak aku memiliki plushie ni ha.. 
khas untuk adam satu n tok aku satu..
ni aku beli online..
syukur cepat sampai n adam suker main2 ngn plushie ni.. 
plushie ni aku order dari Miss Balqis...
pandai jeles ngn plushie ni...
kalo dier namo sayang aku, aku akan nyakat sayang plushie...
pas tu dan dan tu adam dtg kat aku n hug + kiss aku..
bahagia gak biler adam da muler faham aper yg aku cakap=)
satu lagi bender yg en somi layan aku belikan untuk adam..
ULAT...
da lamer gak aku berkenan bender ni...
kat kaki ader abc..
n then boley tekan2 kaki yg kaler kuning...
ader bunyi...
best gak ar biler tgk adam enjoy ngn bender2 nie... 
aku letak dalam keta. so kalo travel naik keta adam takkan bosan coz dier ralek main ulat nie.
hehehe...
yg ni lak tukul...
kalo kiter ketok ader bunyi pinggan mangkuk pecah..=)
bang bang boom!!
.
.
.
actually ader satu g bola thomas..
tp aku tak sempat nak snap gambar bola tu sbb adam asik sepak jauh2 then aku luper..
.
.
.
all this thing aku rembat kat toy r us..
ader yg aku beli maser aku g singapore ri tu cam stereng n tukul tu..
toy r us saner much cheaper compare here. coz aku wat perbandingan.
macam tukul tu aku beli 2. only 5 SGD. tp kat sini satu RM19.90. mahal kan...
yg lain aku beli kat toy r us kat penang. maser g jalan2 ngn en somi last week...

ok la selamat berhujung minggu sumer...

3 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wow banyak nya hadiah, kalo kita pun suka dapat hadiah banyak2 camtu mesti adam suka kan

Mariana said...

tomeynye plushie tuh...

chugie said...

wah.. bestnye, macam2 yang papa belikan tuk anak ye..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers