Thursday, December 16, 2010

Pencapaian terbaru my little prince..:p

kalo ikut kan budak lain yg seusia adam da lamer tau hisap straw...
tp adam baru semalam jer tau..
excited sgt2...;p
kalo tak asik bg minum macam ni jer....
hehehe..
muler2 sampai jer air da bising nak minum...
so as usual aku bg la macam nie...
banyak gak la dier minum...

tak lamer pastu makanan pun sampai.
so aku pun makan la kan...
adam pun main2 lari2...
susah nak kejar dier...
almaklumla kaki da boley berlari ngn laju sekarang..
siap main cak cak ngn aku!

menguji kesabaran betoi=) 
lepas makan tu adam nak minum lagi...
aku baru nak start makan after make sure adam da tak mo makan...
so aku makan yg balance adam jer...

aku mintak tolong en somi tolong suap kan adam.
muler2 en somi suap kan air kat adam.
then dier kater lenguh la...
bg adam minum sendiri boley tak?

aku pun cakap la ajar la dier minum...
muler2 bising tak dapat air..

tp after berusaha dua tiga kali, adam berjaya menyedut air tu=))
waaa.... aku yg bangga...
habes separuh air aku adam minum...
still dapat balance adam gak...

sian kat aku kan! 
ni sebelum makanan n minuman sampai...
sempat gak la ku main2 kejaran ngn adam..
main cak2...
camera da la tak ader...
snap pakai tpon cam ayam jer...

tensen betoi!

tp aku sgt gembira hari ni coz adam da maju setapak lagi...
tp since last week adam ader satu habit baru...
sgt kelakar...
tunggu next entry eh....:P

4 comments:

aNaYaNa said...

hehe..sweet adam kak..
da sehat eyh dye?lame tak datang cni..

cik puan akish said...

olo2....congrats to adam....suksess yahhhh...mommy konpem terlebeh sudah...

mmg kite hepikan kalo ank buat sesuatu yg baru..

mamalieyna said...

oooh syabas! alaaa abg arif pun lambat tau bleh isap straw...leh la geng..hehe..

white_sakura said...

comey je adam ni kan..mkn sendri reti x??

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers