Wednesday, December 1, 2010

nak p bercuti ke penang=))

salam sumer,
.
sajer nak inform esok aku akn g bercuti bersamer en somi ker penang!
so umah ni akan sunyi sepi la yer sampai senin depan...
.
nak wat caner, plan tergempar dari en somi...
en somi da ngamok coz aku da stret keje sampai 4 minggu termasuk minggu nie...
so en somi marah yg teramat sgt...
.
dier force soh amik cuti start esok sampai ahad...
dier bawak aku g penang for holiday...
adam ttp aku angkut bersamer...
jgn riso yer!!
.
kalian doakan aku selamat bergumbira yer!!
doakan aku selamat pergi and selamat pulang...
.
aku masih menunggu adress2 dr kengkawan yg menang my GA..
masih ader lagi yg tak email kan address...
so hopefully after back from penang me akan receive all the email..
sian kat yg da email awal2 tue...
.
ok la kengkawan sumer da nak balik da nie..
kiter jumper lagi hari isnin nanti yer..
aku sayang korang sumer!!!

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

eloklah tu, dah mai penang sile roger², hehehe..

norihan said...

ok..bereh...selamat bercuti ye...

zura@iwan said...

wahhh..cuti d png yer...jgn lupa dtg pesta ..hehe

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers