Wednesday, December 1, 2010

little boboy @ my opis :p

Salam December 2010 sumer!!!
::
::
::
adam ikut ibu g opis lagi...
ni hari ahad dua minggu lepas... ahakss!!
naper adam ikut ibu?
sbb ibu kena kejer n ayah kena follow kong chu ha g pangkor..
ibu mmg suker adam ikut ibu sbb boley main2 ngn adam...
tak der la pressure sgt kan nak ngadap kejer jer...
sayang adam sangat2!!!
ni time kat ticketing main2 ngn gugurl yg ader kat sini...
boboy jumper gugurl suker la kan=)
sis mira bg pegang dier nyer hanpon. skali adam campak!!!
da la hp baru kot... Nokia C5=))
tettt!!!!!!!!
nak selamat kan hp sis mira aku bawak adam g my opis palk..
ok skrg adam da kat opis ibu...
main2 kat sini...
auntie jue pun ader main2 ngn adam...
rajin tol auntie jue layan adam...
main2 ngn adam, bg makan sekut la guler2 la...
hahahahaha(^_')
tgk la ni muker sgt gembira nak ibu ni...
aper yg dier suker sgt ntah ler...
sambil makan sekut plak tue...

adam kalo dapat pc mmg bahaya...
sangat bahaya ok...
bukan aper kalo kat umah dier geram jer kalo nampak en somi pegang key board.
en somi kan kaki game...
en somi mmg tak bg can kat adam nak pegang keyboard or mouse...
so biler sampai opis ibu, mmg adam suker sgt kerjakan pc, keyboard n mouse ibu..
naseb tak rosak=))
ayah pun tak ketinggalan=)
ayah baru sampai dari pangkor...
ayah follow kong chu har g saner...
*
i love u so much en somi!!

6 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

eh, adam pon ikut ibu ke opis ye? echa pon rina hangkut dia gi opis sabtu lepas..

Ieda Al-Habsyi said...

hohoho! ieda tahun lepas bwk manda, thn ni belum lagi :)

cik puan akish said...

adam....aha..pat2 kite men2 same pc ibu!!!!

norihan said...

Seronoknye adam ikut ibu dia ke opis...

Ya ALya said...

sukanyer adam.....

zura@iwan said...

sonok la adam duk kt opis ibu dia...hehe

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers