Monday, December 6, 2010

Kebahagiaan Ini.... Putera hati Muhammad Adam Hifdzan!


Syukur ke hadrat Allah SWT=)
akhirnyer aku berkesempatan gak berjalan bersuker ria bersama insan2 yg aku sayang...
saper lagi kalo bukan wif my husband and also my little prince...
for the first time in my life after married...

jgn tak tau, aku lu tak sempat berhoneymoon pun...
babymoon pun tak sempat...
?
?
?
sbb nyer after aku married aku menjaga arwah abah yg sakit...
after a month 3/2/2010 abah g meninggalkan aku selamanyer=((
so dalam kesedihan cenggini takkan aku nak bergumbira kan...
mmg takder hati pun...
.
.
.
.
.
.
hujung minggu lepas, percutian ini d taja oley en government yer!!!
hehehehe...
asal lak ley jadi cenggitu yer??

sebenarnyer, en somi ader meeting @ Penang hari jumaat.
so d sebabkan oley last month aku stretttt kejer without any cuti tau!!!
en somi soh aku apply cuti tok berehat sambil teman dier ke penang :p

da pegi untuk kerja so sumer kos penginapan boley la d claim yer!!
also millage... tp agak2 la kan nak claim penuh...
claim yg sepatutnyer jer la...

takut Allah beb!!! dunia lepas tp akhirat tak kan??
so jujur la pader diri sendiri k :p
ok ni muker aku yg excited nak g jalan2...
sambil dokong adam skali.. 
sampai penang jer... mmg penang nak cari hotel..
padahal dok kat town jer...
tp boley lost gak...
naseb ader en GPS :p 
biler da sampai hotel, sempat gak lelap kan mater...
adam pun tido so aku ngn en somi pun amik kesempatan wat taik mater skali...
ptg jer siap2 nak g ronder2...
adam lak asik nak main tpon jer...
pelik kot ngn tpon cenggitu=) 
muker adam yg sgt excited jalan2 kat Gurney Plaza...
kitorg jalan2 kat situ jer...
masuk mall pun terus tuju Toy R Us...
biaser ar kan biler da ader anak ni, tak pk tok diri da...
otak dok pk aper nak cekau en somi tok adam sayang!!
hehehe... aper yg aku rembat?
rahsia...
tunggu next entry nnt yer!! 
ok ni hari keesokkan nyer....
en somi g kejer...
aku lak dok ngn adam kat bilik coz adam da muler batok n dedar=)
lunch time aku turun g jln kat mall bawah hotel g cari ubat demam adam n vicks...
nak standby takut adam demam...
tp lain bender gak yg aku rembat=)
perihal wanita la katerkan....
*
ptg en somi balik kejer terus main2 ngn adam...
suker aku tgk biler en somi n adam bergumbira....
diorg da makin serasi... n adam da makin manjer wif en somi..
en somi pun da makin faham ngn jerenah adam.... 
next day kami g jenjalan kat Queensbay lak...
jalan2 cari pasal jer=) 
malam kami ker pesta pulau pinang...
hahahaha...
mmg tempat menghabes kan duit...
parking > duit
masuk > duit
makan > duit
minum > duit
nak main > duit
kesimpulannyer >>> P.O.K.A.I. 
yg penting kami sgt eppy...
adam pun enjoy that nite=)
macam2 permainan yg dier cuber...
seronok aku tgk en somi layan adam itu dan ini! 
dan tiber hari sabtu...
hari nak balik semuler ke kg halaman:p
tp sempat singgahke Zoo Taiping....
alhamdulillah kami enjoy!! 
tgk muker en somi yg senget tue....
adam pun samer...
masing2 suker wat muker kalo nampak camera...
sgt susah na soh bergambo ngn diorg nie=) 
ni lak muker adam yg sgt excited biler tgk binatang2 kat zoo...
kami pakai payung sbb hari ujan...
tp nak singgah gak sebab da sampai...:p

*
*
*
ok la da panjang berjela aku menaip nie=))
hope sgt kebahagiaan aku akan berkekalan hingga ke akhir hayat!
yg pasti my first experienced bawak adam g jenjalan jauh2 ni sgt bermakna...
sgt mengajar aku erti kasih sayang seorang ibu...

so aku nak bgtau kat sini...
aku sayang mak aku!!!

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

memang arr seronok bila dapat jalan-jalan mcm nie dengan family...adam pun nampak enjoy...

cik puan akish said...

wahhh syiok amat neh..berjalan2....)

az rina a.k.a jaijina said...

wah, adam bercuti² malaysia..mesti sonot kan..

mamaacha said...

amboiiii....jalan sakan

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers