Thursday, December 9, 2010

Kasut pun pandai merajuk, jgn tak tau=)

note:
minggu ni aku tak dapat nak berblogwalking bersuker ria coz line tenet yg sangat la teruk kat opis aku ni ha... so aku just update simple la... nak post entry pun sikit nyer payah korang tau... da siap2 taip skali kena tunggu berjam2 nak post entry=))
::
::
::
::
::
::
penah tak korang beli bender samer2 ngn member korang...
kes ni terjadi last week..
hahahaha

kasut yg aku berkenan samer lak ngn citeraser k.liza.
tapi aku takut nak beli awal2 coz nnt en somi marah kalo aku membeli bender bukan2 nie..
tp nak d jadikan citer, kasut lamer aku merajuk kau!!!
secare kebetulan...
aku mmg suker n setia pader kasut scholl.
since kecik mmg my mom oways belikan kasut ni kat aku.
tp dek kan gatai nak memvariasikan kasut yg ader aku sajer2 la menghabis kan duit:p

sebaik selepas bayar...
sampai kat opis jer tapak kasut aku yg lamer ni tertanggal...
sedey aku...
mmg la kasut ni aku pakai da dekat setahun...
since adam lahir... tapi tak sangka la plak kan boley jadi macam nie=(

naseb baik ader kasut baru...
kalo tak, kan ker naya jer...
hehehehe:p

so sekarang nie aku pakai kasut ni jer la...
ingat nak tunggu gaji nak beli yg baru.
tapi nampak nyer aku terpaksa pendamkan perasaan ni sekejap coz
bulan ni aku perlu melunaskan segala hutang piutang yg ader dulu...
al maklumla last month kan g singapore, so aku byk meminjam...
hehehehe... so next month jer la jawab nyer nak shopping kasut baru...

atau, en somi nak sponsor?
hik hik hik...
best kan kalo en somi belikan ksut baru...
tapi..... tetttt.............
me vs k.liza 
ni la kasut kami!!!
hik hik=)
comel kan..

5 comments:

akmafaizal said...

dh sampai masa nak rosak tu..takde nye majuk2.memang nk soh beli baru..akeke :)

eima said...

comey ...
aku pun suka comfort sandals.....

az rina a.k.a jaijina said...

comei sandal tu..pink lagi..

aNaYaNa said...

hehe..sweet la kasut majok kak..

mugkin dye xmao dimadu pastu rela bnuh diri..keh2..

aries said...

merajuk kasut tu yer..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers