Wednesday, December 8, 2010

Bila AdaM Namo Ngan NBu

kah kah kah...
ni kisah time mak dtg last two weeks...
mmg menguji tahap keimanan n kesabaran biler first time adam namo ngn aku...
kisah nyer bermuler begini...
tgk la muker adam yg tak bersalah tue=))
mak datang umah aku kejap jer...
sajer singgah after g umah sedara yg baru balik dari haji..
so mak sampai dalam tgh hari gitue...
*sempat tido jap b4 aku balik dari opis=)
muler2 mmg adam namo ngn maksu mila n opah...
so jenuh la aku main2 kan adam ngn opah... 
tup2 biler da mau ngn opah terus tak hingat aku!!
sampai la nak ke balik... 
biler nampak opah masuk keta lagi la meroyan adam d wat nyer...
meronta2 nak ngn opah..
tak mo ngn aku!!!
cisss!!!
hahahahaha=)
but this is first time adam nak ngn orang lain... biasernyer amat payah..
tp alhamdulillah la kan...
adam pun da makin besar..
hope adam akan lebey serasi ngn saper2 in future..
.
.
.
.
.
tapi maser ni adam nak ngn aku balik pun after opah da bawak g jalan2 ronder2 satu dua round. sian maksu kena bawak adam g ronder2 dulu... then da adam puas hati baru dier bersuare "ya" kat my mom.. baru teringat kat aku time nie... barula adam nak ngn aku time nie=))
hik hik hik...
bertuah nyer anak ibu nie!!!

love u much dear
(^_^)

5 comments:

Adyshariz said...

dah mesra ngan opah kot,layanan opah best dr mama gamaknya..hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alahai sian ibu ek, adam dah manja dengan opahnya tu yang tak mau jap dengan ibunya...budak2 biasalah tu

mamalieyna said...

hehe...adam..adam..dgn opah sndiri la ibu, jgn la jeles.. ^_^

arif lg la..takmo balik gara2 syok main kt umah pengasuh, siap nangis giler2..malu la plak..huhu..tu tandanya dia serasi dgn pengasuh tu kan..^_^

LyNn HaMzAh said...

alahai...sweetnya adam...

eLYies said...

hahahaha..adam saje kasi test ibu dia..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers