Friday, December 17, 2010

::Besday Jue d Gojez & Smartest c Aizat::

hahahaha...
hari ni tak sempat nak berblog..
entry pun da nak ptg2...
hari nie mood tak baik sangat la...
sampai kan td layan customer pun aku hangin...
.
.
.
so jom aku nak menghappy kan diri plak...
tepat kol 12 td aku da kuar da ngn Mam Kina...
kitorang kuar g beli kfc, kek n bihun...
sajer wat surprise besday party untuk aizat n Mam Jue...
budak besday da kena buli=))
nyanyi lagu besday sambil tu paksa diorg pakai tpoi con lagi... 
after da kenyang kitorg sembang2 then turun bawah bergambor plak=)
sekarang kan nak christmas. so ader christmas tree.
tak boley blah kan? 
kami mmg giler bergambor!!
hehehe
pantang ader pluang n ruang kamera lak kat tgn..
kompom kami akan bergambor sakan!! 
saksikan la keriangan kami sumer!! 
then lepak ticketing jap...
comel kan belon tu:p

note: selamat melangsungkan majlis pertunangan untuk Jue moga majlis akan berjalan ngn lancar... sorry akak tak dapat attent coz akak nak p kl. salam sayang dari akak n adam!!

2 comments:

zura@iwan said...

wahhhh....posing sakan ye..ehhe

Ya ALya said...

amboi....kalah model berposing......

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers