Tuesday, December 14, 2010

ADAM vs ADAMIAH..... :p

alhamdulillah da boley upload gambar balik=))
*
ermmmm...
anak ibu ni da pandai memintak tau...
sekali tudung pun dier nak pakai...
tp comel gak sekali pandang...
ni yg makin membuak2 nak ada baby gugurl ni=))

minggu ni sedikit sibuk coz aku kena settlekan claim2 yg sepatutnyer d settlekan...
so sekarang pun member da ajak nak g kire stock=)

so tak dapat nak BW hari ni...
insyaAllah esok aku start balik BW yer kengkawan sumer!!!

p/s aceh ceh.... macam la ader org nak follow setiap blog yg aku tulis=)) kah kah kah... lain la kalo blog suziey 248 or blog anjer ker or blog benshaari... hahahaha... blog siput sedut macam aku ni aper la yg ader kan=)

9 comments:

eima said...

sisput sedut pun tecalon blog pilihan mesia .. hebat tuh ... hehe

comey nye adam ....

ayah,ummi, farish said...

samalh..teringin nk baby girl gak..maya doakan moga Allah makbulkan doa kita ber2

az rina a.k.a jaijina said...

aloooo, tominye ye..tak macam echa pon..echa kalau di pakaikan tudung ke topi ke headband ke, ditarik²nya..

norihan said...

alahai...dah macam baby girl pulak adam ni......comey tau....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cuteeee

rafiq pon sy pernah buli camni
posting dia tajuk Rafiqah
wekkeke

cik puan akish said...

alolo...shomey2...konpem ibunyer neh kepingin amat mau anak pompuan..=)

zura@iwan said...

ishhh....adam pakai tudung plak....

Iela Fazielah said...

xsesuai adam pakai tudung... kang esok2 mintak pakai lipstik.. haha..gurau je... jgn ikutkan sgt...

mamalieyna said...

hissh..adamkah itu?..hehe..sweet jer..! hehe..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers