Monday, December 20, 2010

Adam & Ayah mandi kolam... best!!

seronok kan kalo tgk anak2 happy..
lagi seronok kalo tgk ayah manja kan anak...
aku bersyukur ke hadrat ilahi atas kurniaan anak yg sgt suker senyu!
d kurniakan seorg husband yg sangat pahami aku=)
ni maser kami g penang hari tue..
si ayah mmg layan si anak habes2 an la..

main ball samer2
swimming samer2
kitorg g pesta..
macam2 xtvt yg si ayah melayan adam... 
muler2 adam takut nak diri sendiri coz asik jatuh jer.
biler jatuh macam nak lemas.
telan air gelen kot...
aku yg takut=(

tp hubby kater tak per bg dier belajar.
n syukur alhamdulillah after baper kali try last sekali adam berjaya gak berdiri ngn sendiri nyer dalam kolam tue. sian gak tgk dier mencuber.. tp anak jantan kena berani la kan:p 
muker adam yg sgt excited...
belajar macam2...
tepuk2 air sampai masuk mulut, masuk air dalam mater nyer dalam hidung nyer! sumer lengkap la... tap adam tak nanges langsung. so aku biarkan jerla..
hopefully suatu hari nanti kami d beri peluang lagi bercuti bersama2...

note: nak plan untuk second anniversary plak=)) next month!!!

8 comments:

aNaYaNa said...

sonoknyer adam mandi kolam..:)

chugie said...

mesti seronok sangat adam dpt mandi kolam tu kan? budak2 memang suka main air ni.. mcm anak sy.

Fieza79 said...

best kan dpt spend time dgn anak cm tu...mmg teringat2 memori tu..

LyNn HaMzAh said...

syoknya adam...hehehe...

eima said...

2nd anniversary ???
adam dah besar ..bunting pelamin ??? heheheh


fahim pun klu dah masuk pool tak nk kuar ....

cik puan akish said...

wahhh syioknyer!!!!adam nnti leh ajar dadif berenang eh...

Iela Fazielah said...

dah lama xbw anak2 mandi kolam.. diaorg pun suka mandi kolam...

eLYies said...

happy adam dapat berendam dlam air..adui..biler la nak bawak aqila ngan aqil pi berendam ni..lama tak berendam!

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers