Friday, November 5, 2010

suker jalan2 naik motor...

hai anak ibu ini...
suker naik motor yer...
sayang ibu ni nak p maner naik motor nie??
sekarang adam da dok ngn ummi ain...
da tak der lagi ummi n abah nor..
aku pun suker gak...
hope sgt adam akan selamat n selesa kat umah ummi ain ni...
tgk baru first week adam da muler serasi..
tak nanes2 pun...
clever boy...
sayang adam!! 
see, tak takut pun adam kalo letakkan kat situ...
mmg sonok sgt dier kat atas tu...
adam suker sgt kalo dapat jln2 naik motor...
tp ayah selalu tak der kat umah...
so naik motor ngn ibu jer la...
tp next week adam dok ngn ayah bebaik yer sayang...
sgt riso kalo d pk kan...
tp bak kata my mom nak tak nak kena tempuh gak...
so aku pk positive jer...
en somi mampu layan adam jaga adam sebaik yg mungkin!!!
ok la, jom kiter tido...
ngntok sudah..:p

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers