Wednesday, November 24, 2010

Setahun Sebulan sudah :p

morning sumer.... salam satu m'sia...
yeee ha...
sajer nak citer pasal my little boboy pagi nie...
hari ni adam da genap setahun sebulan...
tapi besday celebration tetap tak sempat nak d buat...
kami sempat gak la beli kek yg sudah sedia tempah sedari awal lagi tue...
* sebenarnyer tempah tok party adam... tp nampak nyer aku terpaksa pendamkan dulu hajat nak celebrate besday adam sbb atas faktor2 yg tak dapat d elakkan..
ni la kek besday adam...
da tempah 2 minggu awal dari besday adam...
tapi aku hanyer amik kek ni seminggu selepas besday adam :p 
sian kat adam...
maaf kan ibu sayang...
bukan ibu sengajer tak mo celebrate besday adam, tp keadaan adam yg tak mengizinkan...
adam ingat tak adam kena admit kat spital tapah maser tu?
adam kena tahan sbb keracunan makanan. n doktor suspek berpunca dari susu basi.. sian anak ibu... tak per la... syukur alhamdulillah adam da makin sihat... dulu berat adam da lebey dari 10 kg tp skrg baru jer nak mencecah 10 kg balik=) tak per... ibu akan pastikan adam besar ngn sihat selepas nie...
*
*
*
pendek citer lepas amik kek tu, kiter celebrate besday adam bertiga jer..
IBU :: = ^ = :: ADAM :: = ^ = :: AYAH 
hehehehe... comel jer adam amkan kek...
sempat gak la adam capai kepak bee tue...=)
insyaALLAH, kalo d izinkan ALLAH next week kiter g holiday yer sayang...
ayah nak g penang, n ayah nak ibu cuti ikut ayah ke sana...
kalo ader kelapangan insyaALLAH, kiter g jalan samer2 yer...
.
.
.
.
.
.
.
jom layan pixca baru adam nak tak?
pixca ni actually maser rayer aji last week...
hehehe... kali ni adam tak pakai baju melayu pun...
sbb ibu kejer... adam pakai baju baru yg opah belikan jer...
thanks alotz opah!!!
mmg terkejar2 rayer aji kali nie...
almaklumla... ibu mmg tak bercuti...
so malam rayer bergegas balik ke tapah.... sampai2 mak da siap kan makanan... terus makan... lemang ader... ketupat palas ade... nasi goreng pun ader!!!


hehehehe... tapi mase pixca ni d snap adam da kat umah bota...
terkejar2 sbb ibu kena masuk opis. 
ibu work!!!
sian anak ibu sorang nie...
jadi anak yg baik yer sayang...
sayang adam sgt2...
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::
:: = ^ = ::

16 comments:

mamasue said...

canteknye kek tu....blh tak share dgn mamasue tempah kt mana?

Dilla Ady said...

cantiknye kek..chumel..hepi belated bufday eh tuk adam!

eLYies said...

wow..cantik sangat kek tu..berapa rm?

happy besday utk adam..cepat gak dia boleh jalan..aqil umur 1thn 3 bulan baru bleh jalan..hehehehe

Mrs Kelly Walther said...

Salam

Happy birthday buat Adam yang comel...semoga jadi anak yang soleh...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, comei kek adam..mesti cedap tuh..eh, sebulan jek beze ngan echa ye..echa dah setaun 2 bulan..

Fieza79 said...

cantek kek...

hepy beday buat Adam..moga membesar jd anak yg soleh...

zura@iwan said...

cutenya kek adam...auntie yg tliur la plak..hehe....

Iela Fazielah said...

cantiknyer kek bee tu.... hepi bday adam

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

siannya..keracunan ye? kene lebih hati2 lepas ni k..

cute betul kek tu suka tgk..sure syg nak makan hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hepi belated besday ya..

Ju@Lucky^Mummy said...

comel nye kek tuu.......
Happy belated bday!

Mariana said...

epy bufday adam...
tomey kek tu gewam

norihan said...

alala...comelnya kek besday adam..happy belated birthday adam....

EiJa ZaQuaN said...

alahai comelnye kek adam..eppy belated b'day adam..

Naurah Napiha said...

Comel kek..ala..sian si kecik ni ye??xpe2..setiap tahun akan sambut gak..jgn risau..tahun depan ade lagi :)

chugie said...

cantik kek tu.

alhamdulillah dah tambah sebulan lg umur die.. moga adam akan sentiasa sihat ye..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers