Sunday, November 14, 2010

me vs mr james khoo=))

ya be da be du!!!!
ini la Mr James Khoo...
yang menjager aku @ singapore...
kah kah kah...
macam dak tecik jer bunyi nyer...
memandang kan aku sorang jer bunga yg g kan, so en somi pun kater
tak kisah sgt sbb dier tau james akan jaga aku...
exhibition bakal bermula 10.00pg habis 10.00mlm.
so aku bakal berpenat la yer...
lalalalalalalaallalaaaaa........
axtually ni gambar maser aku g trip ker pangkor last week..
tp nak update pasal pangkor tak der mood lagi...
so aku amik jer la gambar ni untuk introduce kat korang eh....
Mr James Khoo 
ok yg ni lak miss masz... masztera=)
atas boat pan silver da nak balik marina...
penat sudah..=))

note: maser korang bacer ni, aku ntah wat aper lak kan... mesti aku rindu kat mesia... yg pasti aku bakal merindui my little hero adam... arghhhhhhhhhhh.............. doakan aku selamat pergi and selamat pulang yer...

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers