Monday, November 1, 2010

::Malu Tapi Mahu.... Sgt Cute=))::

sabtu nyer citer yer...
after aku balik kerja...
aku ajak en somi g jalan2 kat kedai baby...

sajer nak cari toys baru untuk adam..
ye la memandangkan adam pun da cecah setahun kan...

biler sampai jer kat kedai apek tu, 
ader sorang mamat Megat tak silap namer budak nie...
umor sebaya lak tu cumer megat ni tua sebulan:p

so aku pun letak kan little adam kat sebelah dak tecik nie...
coz aku tau adam mmg suker berkawan...
muler2 wat tak reti..
jalan2 wat nohen jer blakang aku...

dak tecik tu belum dapat kaki lagi...
tapi sgt comel!!
masing2 wat tak reti jer...
cuber capai aper yg termampu..=) 
then start jeling2 pandang2..
so sweet both of them...
the way they treat each others pun cute...

adam biaser la argh!! argh!! argh!!
tu je la bahasa dier...
tei tei tei...tei=) 
da start pegang2...
da muler rapat sikit...
macam nak sembang...
bahasa diorg la... aku just peratikan jer!! 
at last da boley share2 buku yg diorg pegang!!
kemain diorg main sampai namo balik masing2...
hik hik hik...

sgt sweet kan?

6 comments:

azzey said...

zurazari: cam lagu pandang2 , jeling2 je.....hi3.....

slm kenal

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alahai so sweet je diorang berkawan...pakai bahasa budak2 kan...

chugie said...

bagus budak2 ni kan.. peramah betul, sedangkan x pernah jumpa.. mengalahkan kita yg dh dewasa ni.:D

Huda said...

malu tp mau :) hehe..cayalah adam..

az rina a.k.a jaijina said...

alolo, mmg sweetlah dorang nih..

cik puan akish said...

adam mau berkwan la..meh sini leh kawan ngn dadif:)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers