Saturday, November 20, 2010

kisah sebelum jejak kaki ke singapore=))

alhamdulillah aku selamat kembali dari singapore...
ramai yg bertanyer aper ole2 yg aku bawak...
waaa.....
ingat aku g shopping ker...
aku g work k...
hehehehe... tp ader la sikit kenangan yg aku sempat rembat...
.
.
.
mmg sgt memenatkan... 
tp aku terpaksa mengenjoikan diri...
berjauhan ngn adam bukan sesuatu yg menyeronokkan...
sumernyer amat memedihkan hati....
.
.
.
rindu jgn cakap la...
air mater... kalo boley nak buang jauh...
tapi tak mampu nak halang...
coz hati ni terlalu rindu kan adam... 
sebelum gerak kengkawan sumer bg moral support=)
almaklum la first time nak berjauhan dgn adam...
thanks to all: hus, ain,wawa, mas, jue, kina...
baru lepas nanges nie coz sebelum ni sempat g lunch ngn husband, 
then boley plak jumper adam...
baby sitter adam bawak adam g jenjalan....
da terjumper biaser la kan....
hujan pun turun=)) 
hehehehe... nak tau sbb aper tangkap gambo kaki nie?
sbb nyer diorg perli aku beli kasut baru...
aku mmg tak suker pakai kasut yg bertutup...
tp biler kena exhibition kena la pakai yg bertutup kan...
so, g la menghabeskan duit kat the store...
rembat polo jer... husband tak bg beli yg mahal2 sbb dier tau pas ni aku tak pakai da kasut tue=)) 
ni plak brg2 yg d bawak ke tempat exhibition...
sekadar yg perlu sahaja...
heheheheh beg hitam belah kiri tu beg aku=)
aku bawak beg kecik jer...
aper kena mengena ngn gambar nie kan?
sbnrnyer on the way tu aku drop kan sorg guest boss aku ni kat KL.
diorang sume cha ya nun alip.
so diorg g makan kat restaurant yg ader ba alip ba ya...
aku namo join diorg n aku lepak la sensorg kat sini...
dua jam gak la aku berseorangan...

after dat aku terus bergerak ke johor n bermalam d johor dahulu...:p
ok next entry sambung citer lagi yer=))

3 comments:

mamasue said...

mamasue pun baru je balik holiday dr sana

sekamar rindu said...

salam..

pernah pergi sana...

Kiol Azni said...

Aik cam kenal je.. Geng Marina Island ni..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers