Thursday, November 4, 2010

kat maner aku boley order bender alah plushies nie??

since aku ternampak bender alah nie...
aku teringin sgt nak bender nie...
ader saper2 tau tak kat maner aku boley dapat kan bender alah nie?
*
*
nak beli kan satu untuk adam...
sajer2 jer la...
berkenan kot...
hehehehe
*
*
*
kalo korang tau kat maner aku boley tempah bender ni tolong tinggal kan url diorg eh..
tq so much:p

12 comments:

Bittersweetflavours said...

uuuuu.....mmg comel tu benda alah tu... acik pun pekenan... but acik x sesuai lagi le nak memilikinya... anak2 pun dah besar... so tengok je le...

wawa said...

nak jugak..nk jugak...bekenan kot..gtau sama ek pn zura..

zurazari said...

wawa >> op kos la... nnt kalo da ader saper2 yg bg link zura inform k...

zurazari said...

acik >> lorrr... anak2 da becar eh... tak per beli la tok diri sendiri lak=)

mama wanie said...

alaaa...cute nyer.....
nanti try jengok2 kat mana ada.kalau ada nanti mama inpom yer

LyNn HaMzAh said...

memang cute la...tp x tahu plak kat mana nak cari...huhuhu...

mummy_ayu said...

kat sini....
http://balqyys.blogspot.com/
tapi dia nie student..so amik tempahan time cuti jer..ayu nak tempah pun lum dapat lagi..
cuba la try...

mamalieyna said...

zura.. nak jugakkk... comei..huhu.. eina pun taktau kt ner leh dpt tu..tp online sure ada!

haa tu mummy_ayu dh kasi ^_^

zurazari said...

ayu, yg ni dier tak mo amik tempahan da=( december baru dier bukak tempahan... da tanyer da...
neway thanks tolong bg suggestion=))

zurazari said...

eiyna, da cari yg online nyer tp cam tak best... kalo boley nak order dari dak mayu... kalo online kompom jumper yg cha ya nun alip jer=(

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantik la kan best kalo pandai wat sendiri

Farie Amrah said...

pnh nmpak kt parkson subang parade.
doodle camni la. cuma material jer laen kot, n design xde batman2.
kt tangs, empire soho, sj pn ader.

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers