Thursday, November 11, 2010

Jaga anak baik2 yer sayang:p

sayang ku en somi....
biler syg bacer ni mungkin ayg da on d way ke singapore...
cumer ayg nak syg tau, ayg pergi atas urusan kerja yg mmg tak dapat d elakkan lagi=(
lagipun sampai biler ayg nak ngelak kan..
sumtimes ni gak pengalaman utk ayg...
hope sayang relakan kepergiaan ini yer....
ayang tetap akan rindukan sayang...
sayang adalah en somi yg paling best kat dunia nie...
* macam nak g lamer jer kan aku ni...
kah kah kah....
sayang tau kan...
ayg mmg berat nak g.. tp ayg tak nak menolak takdir lagi...
berat sgt perasaan ni sayang...

mungkin ni sumer takdir...
ayang tau ader pihak yg suker ayang g jauh...
suker biler dapat ngn adam lamer...

ayang da tak kisah sumer tu...
ayang cumer harap sayang dapat jaga adam baik2...
ayang harap sgt sayang jgn marah adam biler dier meragam yer...
please jgn tinggikan sore kat adam eh...
ayang merayu please layan kerenah adam...

ayang raser mungkin adam akan meragam time malam
coz selalu ader tekk..
tp ni tak der... kena bg botol..
so sayang jgn marah dier kalo dier nanges yer...

sayang jgn luper bubur nasi untuk bekal adam g umah ain nnt yer...
kalo tak mo masak nnt ayang tpon ain soh dier masak untuk adam.
please anta adam kat umah ain as usual...
ayang tak mo dier tak nampak ayang, tak nampak ayah n ain..
sian dier kalo sayang tinggalkan kat umah...
at least kalo ain yg jaga dier da biaser...
ain boley layan dier as usual..

pasal baju dont worry...
ayang da bekalkan sampai next week nye kat ain..
untuk bekal kat umah ayang boh dalam beg oren yg ayang mention tu..
pampers pun ader...
susu pun ayang da beli baru...
botol susu pun ayang da beli baru...
sumer insyaAllah da lengkap..
minyak nona rogay ada, bedak aiken, bedak carrie, minyak rambut.

mmg ayang riso, coz sayang tak penah join kalo adam tekk waktu malam..
tak penah amik tau...
tapi ayang yakin sayang pasti boley handle...
sayang gud ayah kan...
sayang sayang adam gak kan...
sayang pun boley taking gud care kat adam kan??

maaf kalo ayang tulis entry nie...
sbb ayang sangat riso...
da tak tau caner nak luah kan riso nyer hati nie...

biler da tulis ni, hopefully ayah tau aper yg patut la yer..
ayang mintak maaf skali lagi...
ayang sayang sayang...
n lagi terlalu sayang kat adam...

5 comments:

chugie said...

aduh, banyaknye pesanan penaja tu :D

Adlina Husaini said...

aduh..nanti giliran ina pula nak wat pesanan penaja..

lama tui laa nak tinggalkan anak, tgh tahun depan baru kursus habis..aduyaii

norihan said...

banyak betul zura bagi pesanan kat suami..berkorban apa saja ek...

Dilla Ady said...

alalala...sedih kan nk tinggalkan anak n encik somi..

be strong okeh!

Iela Fazielah said...

aduhai... ila pun kalau kena gi jejauh tinggal anak kat hubby.. agaknyer lg panjang berjela pesanan n list ila buat.. takut hubby lupa je.. uhuhu..selamat bekerja ye

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers