Thursday, November 25, 2010

15 Minit On Air @ Perak fm / 95.6

itu la yg d namer kan pengalaman....
mmg best tp kejut perut gak...
bukan baru first time tp biler da lamer meninggalkan dunia promo ni aku semakin janggal untuk bermadah... kah kah kah.... bukan senang nak menstabilkan emosi yer...
alhamdulillah sumer berjalan ngn lancar wlwpun hakikat nyer nafas aku seakan tersekat dt time d sbbkan mengejar maser yg terlalu cepat berlalu....
maser yg d beri hanyer 15 minit...
tp biler da tolak lagu iklan biaser lakan cumer ader 7 ke 10 minit jer untuk kami bercakap...
skrip lamer d abaikan sbb on the spot nyer skrip...
banyak event la katerkan hujung minggu nie kat opis aku ni ha...
ok jom layan story pixca lak...
time sampai kat konti aku nengok GJ gelabah n kalut semacam jer...
biler ajak berdiskuss dier kater tak tau pun... oooo dammm!!!
skrip pun sy tak dapat lagi.... ader soklan ker?
hahahahahahaha..... 
aku gelak sendirian mengenang kan aper nak jadi nie..... 
masuk jer dalam konti terus dier soh pakai head phone bagai... 
mic pon dekat nak mampus ngn mulut...
kompom kalo aku kentot pun boley dengar....
kah kah kah.... gurau jer!!! 
puan husna yg cuak...
kah kah kah....
siap semput mak cik nie....
aku lak takder perasaan!!!! 
ok skrg time aku lak yg menggadai naseb aku n naseb info2 yg harus aku ketengahkan.... naseb la labu... pas aku cakap aku pun tak pasti aper yg terkeluar dari mulut aku... yg pasti my mom my youngest sis dengar kot... tu tak kire lagi my boss n my geng yg dok merakam kat opis lagi... lalalalalalala.... 
ni muker biler dua2 da habes bercakap...
L E G A!!!! 
sempat aku snap muker husna time dier on air...
dier tak sedar pun ader gambar ni...
naseb badan la labu!!!! 
biler da selesai sumer urusan,
aku n husna pun bersalaman la ngn sumer yg terlibat...
sbb da nak balik... dat time da nak kol 6=)) 
mama husna pun tak mo ketinggalan gak!!

*
*
*
jom nak balik cepat...
nak amik adam...
aku sampai umah ibu ain kol 7.40mlm...
sian adam... tp aku dgr dier jerit ya.... ya....
hehehehehe... 
sayang adam...!!!

13 comments:

Myra Jay said...

Wow!!! syioknyer dapat on air, walau 15min tue cukup berharga kan.. :)

mamalieyna said...

waaah berjaya melepasi..kalau eina heh..taktau apa jd..gugup gak rasanya..ngee..syabas! ^_^

eLYies said...

wow..respek la....berani sungguh!!

zura@iwan said...

wahhh caya lah on air kt Perak.fm...

Zaidah said...

klu zai mesti terketar nak cakap ape...blank...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, syoknye leh on Air..rancangan ape eh ni?

Dilla Ady said...

haish..ketaqnye..

kalu dilla konpem tak leh..huhu..

aiDieNa said...

Wahhh.. glemer ler on air lagie.. hehehe

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh bestnye on air.. ^__^

qieranna said...

wah...nak pilih lagu bole??

hehe

norihan said...

wahhhh.... bestnye jadi dj sekejab...hehehe...

haszuraidah ishak said...

wahhh..bestnya dapat on air..agagaga

Anonymous said...

saya nk pinjam gambo buleh?? taruk kat sini.. http://liveradio.super-resources.com/perak-fm/

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers