Wednesday, October 13, 2010

Berkelah lagi kami di hujung minggu yg lalu=))

sonok nyer kalo dapat spend maser lamer2 with family kan...
bukan senang nak get together jer ngn en hubby...
coz y???
*
*
*
ader je hal nyer en hubby sy ni haaa...
slalu nyer en hubby g kusus..
banyak bebenor kusus nyer...
*
*
sory yer kengkawan tak sempat nak blogwalking coz today sgt sibuk...
meeting manjang n plus byk lak nak entertain customer
*
*
but before balik as usually, nak update pasal adam la
lalalalalalala
last week hari ahad bawak adam g jalan2...
then bawak adam mandi laut..
*
*
sajer nak biaser kan adam jer...
namo bg dier gayat...
ni org tuer2 nyer petua...
maner yg elok tu aku follow jer la...
ok ni maser muler2 sampai...
terus biar kan adam g terkam air laut tue...
sian lak aku nengok adam terkapai2 maser ombak besar=))
da la air laut tu masin... 
tp biaser la kan...
budak2 maner nak tau serikkan...
die wat tak kisah jer... 
see.... ayah jer yg teriso2...
thankz ayah coz jager adam elok2...
sebenarnyer aku tak baper suker mandi laut...
air masin n then nnt badan melekit nnt...
aku tak suker...
kan best kalo ader air terjun kat manjung ni...
kompom best.... 
* aku je la....=)) 
aku lak terharu sgt tengok ke excitedan en hubby :p
en hubby sgt2 suker biler dapat bawak adam mandi laut...
en hubby sgt suker melayan kerenah adam...
kadang2 tu yg wat adam owayz demam coz en hubby suker main lari2, 
main nyorok2 ngn adam...
so biler en hubby tak der kat umah jer...
adam muler la mencari2...
*
*
main kocak2 air plak tu...
padahal da masuk mulut sikit da tue..
tp dier tak serik...
adam suker sgt...
mungkin satu pembelajaran yg baru untuk dier...
hehehehehehehehe=))) 
tu nengok la muker adam tu....
syok sgt tgk dier enjoy ngn life dier...
*
*
best kan tengok perkembangan aanak depat mater?
macam tak percaya jer yg adam tu adalah anak kandung aku...
n macam tak percaya lak yg aku da hampir setahun bergelar seorg ibu...
waaaa.... cepat nyer maser berlalu....
*
*
hopefully, adam membesar ngn baik n jadi anak yg soleh...
kawan2 amin kan yer.....
(^__^)

5 comments:

Iela Fazielah said...

amboi bestnyer.. dpt mandi laut...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

kat mana tu..? teluk batik eh.. lin masa blaja dulu, ada jugak pegi.. best la situ.. bersih kan.. tp tak mandi pun..jln2 sepak air je.. lagi thrill adam..siap pok amai2 air laut yg masin itu! hehehe

p/s : nampak cam ayah adam je yg terlebih suka.. hehehe

cKyN WaN said...

uwah seronok je adam men air ek

norihan said...

kat mana ni zura...takut2 adam ngan laut ye..

chugie said...

bestnye die dpt main air laut ye..

kalu anak sy, mmg takut bila dengar deru ombak laut tu..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers