Saturday, October 30, 2010

anak ku semakin segar bugar=))

Terima Kasih ALLAH=))
ini la putera hati aku yg sangat aku sayangi...
syukur alhamdulillah adam da semakin sihat...

mlm td berdiskusi ngn en somi...
bekenaan ttg besday party adam yg tertangguh..

ntah la kalo d ikutkan hati ku da hancur nak sambut besday...
aku takut perkara yg tak diingini berulang lagi..
nauzubillah..
lagipun besday adam da lepas..
so mcm tak excited da...
tak pasti naper...

tp en somi kater tak adil untuk adam plak...
so korang raser caner?

wajarkah aku sambut besday adam?? 
syukur sgt atas kurniaan kesihatan untuk adam...
YA ALLAH, Kau lindungi la anak ku ini...
ini la zuriat ku yg pertama...
moga aku punyer rezeki untuk tambah bilangan ahli keluarga ku...

kalo boley nak sgt baby gurl lak...
ye la da ader boy kan...
nak plak meraser ader baby gurl..
insyaALLAH=))

moga ader rejeki tahun depan...

4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

emmm...seeloknya wat kenduri doa selamat cum besday party adam la..memandangkan adam pun dah beransur sehat..syukur sgt2..maybe mama& papa bleh amik cuti, habeskan masa sama2 ngan adam..biar adam ada quality time ngan papa&mama nya..

hehe..just pendapat saje ;)

zurazari said...

macam betoi gak tu... mmg awai nyer nak wat doa selamat plus besday party... tp biler adam sakit ri tu raser cam hati ni nyesal sgt coz beria2... takut berulang lagi... hope ALLAh lindungi kami sumer...=)

tq for ur opinion=))

tiefazatie said...

btol2..ifa sokong sis..buat kenduri doa selamat+ besday party la..moga2 adam akan sihat sentiasa berkat doa kawan2 kan..=)

zurazari said...

insyaALLAH kalo d izinkan ALLAh,
akak akan wat.. n akak akn jemput sumer.. tp cumer nak cari date yg sesuai jer... hopefully sampai la my hasrat nak wat kenduri ni=)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers