Thursday, September 23, 2010

Terowong Mini Adam

da seminggu lebey aku tak bukak blog nie ha..
bukan sebab aper, kat opis line tenet rosak..
balik umah aku dapat bukak jer..
nak BW mmg tak dapat sbb sian kat my lil adam...
bukan per kalo aku da start BW kompom lil adam akan terabai..
so bg mengelakkan ketidakadilan, aku namo la addict kat umah..
cukup la sekadar aku menjenguk jer...
hahahahha....
*
tettt....
*
teringat pixca yg ni ha....
>> sbb aku rindu kat hubby... hubby takder g kusus... esok mlm baru balik.. tersangat la rindu kat hubby. rindu nak pelok2.. nak shium2... gomoi2... boxing2... gadoh2... sumer nyer la rindu... kalo aer depan mater ader jer bender yg nak d jadikan citer.. tp biler da berjauhan padan muker kat diri sendiri... coz kena menanggung rindu=))
sumer sedia maklum la kan...
my lil adam da pandai berjalan... biler da pandai berjalan ni mcm2 gelagat my lil adam ni ha.. 
one day tue, tanpa d sangka2 dier dok ngaco en hubby ngah kusyuk layan game.. d sebab kan usaha untuk mendapatkan keyboard n mouse tak berjaya mcm2 aksi yg lil adam da wat... 
ni la dier terowong mini my lil adam... since dat day pantang en hubby baring situasi cenggitu lil adam akan lalau kat terowong mini tu haa... sgt comel situasi ni...
n searang lil adam demam coz windu kan en hubby..
wlw pun tggl esok jer lagi... tp seminggu menanggung windu seksa la sangat..
selepas berjaya merentasi terowong mini tu lil adam akan mencapai segala aper yg ader kat atas kabinet tv tu.. selepas dapat d capai lil adam akan campak lak kat bawah.. n mater akan liar mencari aku... bukan nk mintak maap yer.. tp sekadar nak bg gelaka tawa girang... kepuasan mencampakkan barang... nak marah tak sampai hati... so aku pun layan jer la... itu la tugah en hubby b4 tido kemaskan balik brg2 yg lil adam campak td n aku lak teruskan sessi peyusuan untuk tidokan lil adam...
* me pun terus tido gak ar=))
hik hik hik....

2 comments:

mamalieyna said...

hahaha...ada terowong mini disitu..cam arif le jgk, suka jadikan siabah sbg mangsa terowong mini dia..sellu celah2 kangkanglah..td kt klinik pun, dia main2 gitu...kt si abah ok lg, ni dia mai kt si mama dia, main selak kain, nak masuk celah..haih..malu weeh..seb baik di awal percubaan dia..huhu..mcm2 tak tecik ni kan..

huhu...windu en suami eh...cian dier.. =P

LyNn HaMzAh said...

itu ker terowong mininya? hehehehehe...tergelak lynn baca entry nie...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers