Thursday, September 2, 2010

rayer oh rayer..... aku berayer d opis~~~ sob sob sob....

hermmmm...........
itu la hakikat yg aku terpaksa trima kala ini...
sgt sedey....
berayer d opis...
I LIKE!!!!!!!!!!!!!!
*
*
*
wlw aper pun situasi nyer persiapan untuk adam sayang mmg tak luper..
tgk la koleksi tshirt dier...
banyak kan??
hehehe...
aku mmg giler kalo pasal adam...
aku cuber nak pastikan anak kesayangan aku ni
lengkap dari semua segi...
n aku raser sumer ibu2 kat luar tu same cam aku...
sebenarnyer ader lagi baju rayer adam yg aku tak sempat snap lagi..
tak tau la sejak aku d kabarkan kena bertugas time rayer,
aku mmg mls dari sumer aspek..
umah tak yah cakap la...
nothing...
zero...
tak pasti aper yg patut aku wat???
*
*
*
en hubby boley cakap lak
"maner yg tak pakai nnt ley simpan tok rayer haji.."
oh no no no...
aku akn pasti kan adam pakai sumer baju2 nie...
bukan aper...
rayer haji lain citer ar...
yg ni aku da prepare since last two month...
sajer collect sikit2=)
*
*
*
nnt aku taru gambar adam pakai baju melayu..
sweet sgt..
hehehe..
k la stop jap...
mood da hilang ar...
sedey=(((

10 comments:

Adlina Husaini said...

siannya kena keja time raya :(

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ha? oh no..sy takleh terima..sy sanggup lari dari tempat keje utk balik beraya..wekke

u keje polis ka? or nurse? biasa profesion camtu je ade raya takleh cuti..ehehe

mamalieyna said...

loor ye ke>..ciannye...huhu..apa nk dikata, kije apa ni?

zue @ annaleeya said...

olorrrr.... klu akak pon bulih meroyan nih klu x balik kg... zura keje ape yer??? bdn beruniform yer???

zurazari said...

tq sebab simpati...

Fieza79 said...

zura kije ape arr...sian nya..haishh tk dpt dibayangkan la pasaan tu...saba ye..itu je mampu ckp...

kakyong said...

bertugas di pagi raya.. semoga jasamu dikenang...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

zura..saba la ye..next year bole cuti tak..? takpela..tak cuti pun, baju adam berkoyan dah tu..ini dah ala artis!hehehe jgn sedih2 ye :)

mama rifQy said...

kesiannyerr!sabar yee,kak

zurazari said...

mmg sgt kesian kan kan????
nnt pagi rayer jgn luper daku d opis nie yer...
sob sob sob=((((

nak rayer!!!!!!!

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers