Thursday, September 30, 2010

~~~Kerana Aku Seorang Wanita~~~

sekejap jer kan maser berlalu....
esok lusa October da menjengah...
*
tahun lepas time ni aku da sarat da...
sumer org soh aku mkn byk2.. 
takot2 bersalin time rayer tak sempat nak makan lemang n rendang..
*
skali kau!!!!!
da rayer pun tak kuar2 gak si baby nyer....

bulan depan seperti yg sedia maklum adam akan meningkat ke umur setahun..
alhamdulillah atas nikmat ALLAH
*
THANKS ALLAH :p

sungguh indah kurniaan mu...


note: Ya Allah aku ingin kan baby gurl... perkenankan doa ku Ya Rabb :p


hopefully aku ader rezeki untuk menimamng cahaya mata gurl lak...
aku n en hubby penah rancang
moga2 ALLAH perkenankan doa n rancangn kami..

kami nak kalo boley 4 org anak:p kalo lebey pun aku tak kisah!!
hik hik hik..

best kan kalo dapat 2 pasang kids..
2 gurls n 2 boys... 
(^__^)

8 comments:

eLYies said...

salam zura..selamat berkenalan..

kejap je adam nak setahun yer...takpe..nak bb girl..so proses la lagi yer...yies doakan termakbul aper yang di ingini..amin!!

EiJa ZaQuaN said...

hhehe..sama la kita..eija pun menginginkan baby girl..sama2 la kita berusaha n berdoa padanya ek..

mamalieyna said...

samalah target kita..nak 4, 2 girls 2 boys..hehe...hope ada rezeki nanti,,Insyaallah..

Fieza79 said...

moga ada rezki menanti zura...ada tu nnti..hehe

sonok je dgr org plan nk tambah kuarga...kita ni bila la nk plan nya...hehe

zurazari said...

eLYies
>> insyaallah... tgh dlm proses gak ni... lg pun adam da setahun. hope ader rejeki nnt:p

zurazari said...

EiJa ZaQuaN
>> samer yer target kiter... hope ALLAH makbul kan impian kiter...

zurazari said...

mamalieyna
>> zura raser ramai yg nak bil anak mcm kiter kot. hopefully ader rejekikan:p

zurazari said...

Fieza79
>> mmg sonok nak tambah anak tp takut gak nak bersalin... hik hik hik... jom la join da club...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers