Thursday, September 30, 2010

kekanda beraya di tawau....

Mohd Shaffaruddin Ayob
Noor Aziati Mohd Adzraai@Zari
Siti Nur Aishah
Muhammad Aiman
Siti Nur Aina

ni family kakak aku yg menetap di perantauan...
over d sea...

hehehehe nak sampai tawau kena seberang laut kan....
diorg berayer kat saner tahun nie...
for the first time kitorg berayer tanper family nyah...
mmg sedey... tp nak wat caner kan..
tak mampu nak sponsor balik..

hehehehe...
hope my sis n family gembira gak kat saner wlwpun beraya kat tempat org. tp dr gambar ni nampak diorg eppy tp tak tau lakan dlm hati. kalo aku kat tempat nyah kompom aku nangis kot.  hopefully akan ader kesempatan untuk aku sampai kat tawau...teringin gak g saner... tp belum ader kelapangan lagi la...

tema hijau sakan diorang tahun nie...
sumer cantik dan encem...
comel kan aina...
bongsu setakat ni kot..
hik hik hik.... 
aku panggil BIL aku ni a.atan jer..
K.long n K.chik
note: adik bongsu aku blaja kat ums. hope akan ader ruang gak aku sampai saner...

2 comments:

mamalieyna said...

oooo beraya di perantauan diorang ye..oklah tu ada sedara kt sana..leh la ambik kesempatan jln2 ke sana..^_^

zurazari said...

insyaALLAH...

mmg mengharap sgt dapat sampai kat saner suatu hari nnt...

jom iena kiter g skali:p

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers