Friday, September 24, 2010

HUKUM TUDUNG PIN DI BELAKANG LEHER


aku copy dari blog Miss azrynain
sorry yer sis sy copy n3 ni
sekadar untuk berkongsi maklumat=))
same2 la kite pikir yea..

tak tau la, coz aku pun penah gak pakai cenggini..
harus d ubah care pemakaian nyer..

syukur alhamdulillah masih ader waktu untuk mengubahnyer..
cumer perlu merujuk pader yg lebey pakar la kan..
aperkah hukum yg sebenar2nyer....

yg pasti, naper perlu membudayakan budaya kafir kan?
so let change it=))

Hadis nabi:"barangsiapa yang meniru sesuatu kaum, maka ia termasuk dari kalangan mereka".. – riwayat Abu Daud...

RAMAI MASIH BELUM MENGETAHUINYA, JADI SAMPAIKANLAH KPD MEREKA...

agenda kafir Laknatullah untuk menyesatkan wanita Islam.. Adakah ini suatu kebetulan..? sememangnya agenda Kristian itu amat dahsyat utk menjahanamkan umat Islam..Mungkin ramai yang tidak mengetahuinya...sebar2kan lah.. selamatkan wanita Islam..Allah..Allah..Lindungi kami.. wahai wanita, janganlah kamu memakai tudung yang dibutang/di pin di belakang sehingga menampakkn bentuk leher di hadapan..gayanya tak ubah seperti birawati kristian Laknatullah... Jauhilah dari memakai sebegini...agenda kafir laknatullah itu sangat halus sehingga kita tidak sedar, ketahuilah wahai manusia sekalian.....

8 comments:

Huda said...

betul2..sy pun agree,..mudah2 an kite x termasuk dlm golongan itu :)

Adyshariz said...

uuikk..nice infor

ibu_BatRiSya @wardah said...

ade gak pin kat blakang kdg2..
hmm nak ubah camne ek..

illianahidayah said...

dalam diam kita tak sedar eh..thanx 4 sharing ye kak.. :)
selamat hari raye...

haszuraidah ishak said...

pernah gak, coz tudung tu ade button kt blkg, cumenyer tudung tu labuhla sket..thanks for sharing..

Nurul Aima Hj Kaim said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Aima Hj Kaim said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Aima Hj Kaim said...

salam,

Gmbr yang di bandingkan dengan gmbar paderi wanita tu adalah gmbr kawan saya yg telah d ambil tanpa kebenaran dan di edit. Walaupun telah d kaburkan wajah, mereka yang hadir pada majlis itu sudah semestinya tahu siapa pemilik gambar ini. Walaupun tujuan entri ini berdakwah, tp pada masa yang sama mengaibkan individu yang ada di dalam gmbr ini, kerana tidak terlintas sedikit pun oleh beliau untuk meniru pemakaian agama lain. So pendek kata, entri ini masih boleh di fahami tanpa ada imej individu sebenar kan?.

Kami memohon jasa baik saudari dan kawan-kawan yang membaca entri ini agar tidak menyertakan gambar beliau di dalam entri, terima kasih

Rasulullah s.a.w pernah bersabda yang bermaksud, "Barangsiapa yang menutup aib saudara Muslimnya, nescaya Allah s.w.t akan menutup keaibannya di akhirat kelak."

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers