Tuesday, September 28, 2010

hope langit sentiaser cerah

sorry yer sumer..
tak sempat nak BW byk2...
aku baru habes meeting...
punyer la lamer meeting nyer...
*

just nak share yg paling besh before balik umah..
my boss announce sumer staff MIJM telah di sah kan 
......KOMPOM ......
*
alhamdulillah...
sebelum ni mmg ader isu pasal kompom staff ni
tp alhamdulillah sejak boss aku ni dtg sumer nyer berubah...
*
increment??
mmg la sumer mengharapkan yg lebat kan...
tambahan pader operation site cam aku yg rayer pun terpaksa bekerja kan...
*
tp aku tak dapat nak paksa mgt naikkan gaji aku..
pasrah jer la..
kalo diorg kianat pekerja mcm aku ni 
ALLAH maha kaya...
cumer mukin akan sedikit effect my performance kot
ha ha ha....
*
just wait n see surat confirmation jer nnt...
dapat naik 10% pun jadilah kan...
ok la...
aku chow dulu...
esok nak update pasai my little boy...

doakan yg terbaik untuk aku yer....

5 comments:

zurazari said...

aku kalo boley nak gaji RM10K per month... hahahahahaha!!!!

mamalieyna said...

Waah tahniah! hope ada berita baik lagi after baca surat confirmation nnti, okeh..doalah byk2..hehe..Aminn

Fieza79 said...

tahniah..moga2 ada berita yg lebih menggembira kan..!

zurazari said...

fieza
>> tak sabar gak nak tunggu surat confirm nie...
da nekad kalo dapat increment nnt, sumer tu akan transfer ke account adam. so jadi monthly saving tok adam la...

zurazari said...

mamalieyna
>> harap2 macam tu la... hope ader rejeki tok adam...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers